Rychlá přeprava po celém světě
Slevy.

Cardigan

Dočasně nedostupné
článek:
28604
Velikost oblečení:
48
Popis:

Společnost Ernst Faber GmbH byla založena v roce 1947 Ernstem Faberem v Isaaru poblíž Toepenu (Německo). Na počátku 50. let do společnosti vstoupili jeho synové Herbert a Günter Faber. Toghether položili základ dnešní Ernst Faber GmbH.

V 70. a 80. letech se přidala třetí generace, Walter a Markus Faber. Od roku 2000 řídí společnost se svými manželkami Martinou a Benitou Faberovými.

Od svého založení v roce 1947 vyrábí rodinná společnost Faber dámské pletené zboží ve svých prostorách na severu Bavorska.

Kolekce Faber's coordinate-coordinate jsou vytvořeny pro sportovně elegantní ženu s aktivním a emocionálním životním stylem, hledající novou, speciální a rozmanitou módu v kombinaci s velmi dobrou kvalitou, nejlepším komfortem při nošení a dokonalým padnutím.

Společnost Faber zdůrazňuje kvalitu při práci se směsmi bavlny a vlny vybavenými efektem „Best Comfort“, které zaručují hedvábný a měkký dotek a zvyšují pocit při nošení. Nové druhy efektních kousků jsou vyvíjeny ve spolupráci konstrukčního týmu. Tyto kousky s exkluzivním efektem mají velmi efektní vzhled a zároveň velmi dobré vlastnosti při nošení a zachování.

Výrobce:
Faber Woman
Barva:
Rot
Materiál:
69 % Viskose, 29 % Polyacryl, 2 % Elasthan